Udskiftning af vinduer udført af kompetent firma

Trænger dit hjem til nye vinduer og døre? Så står vi parat til at hjælpe dig med en udskiftning. Her hos Moca Byg ApS varetager vi alle opgaver inden for udskiftning af vinduer og døre. Vi holder til i Holstebro nær Struer og Aulum, men kører også gerne uden for disse områder.

Vi har stor erfaring inden for udskiftning af vinduer og døre, hvorfor vi er kompetente til at løse enhver opgave. Du bør derfor ikke holde dig tilbage med at kontakte os. Med os som samarbejdspartner kan du altid forvente et veludført resultat af høj kvalitet. Vi er desuden medlem af både Dansk Byggeri og Byg Garanti, hvilket er din sikkerhed for kvaliteten af det udførte stykke arbejde.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Skal vi foretage en udskiftning af vinduer hos dig, giver vi altid et godt tilbud. Dette gælder uanset omfanget af opgaven. Vi kan nemlig løse både store og små opgaver.

Den nøjagtige pris afhænger af antallet af vinduer, der skal skiftes, samt materialevalget.​

Vi er behjælpelige under hele processen i forbindelse med udskiftning af vinduer. Helt fra den tidlige inspiration og vejledning omkring det rette valg til montering af vinduer og døre. Her sætter vi altid dine ønsker i centrum, og vi gør vores bedste for at imødekomme disse.

Kontakt os for at høre mere om vinduesudskiftning

Kunne du tænke dig at høre nærmere om materialer samt priser på udskiftning af vinduer, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os.

Vi kan kontaktes på telefon: 60 63 73 87 eller på e-mail: mail@mocabyg.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.​

Firma

Moca Byg ApS

CVR: 29814740​

Kontakt

Telefon: 60 63 73 87

E-mail: mail@mocabyg.dk​

Ombygning og boligdesign